توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟
سرخط خبرها

خون‌ریزی و تب علائم اصلی تب کریمه کنگو | مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند

  • کد خبر: ۷۵۰۰۲
  • ۳۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۳
خون‌ریزی و تب علائم اصلی تب کریمه کنگو | مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری علوم‌پزشکی مشهد با بیان اینکه خون‌ریزی از نقاط مختلف بدن و تب علائم اصلی ابتلا به تب کریمه کنگوست، گفت: آماری از ابتلا در استان گزارش نشده است.

طنین همتی|شهرآرانیوز، دکتر محمدجعفر صادقی در آستانه عید قربان که ذبح دام افزایش می‌یابد با تأکید برای رعایت بهداشت اظهار کرد: تب کریمه کنگو به‌عنوان بیماری مشترک دام و انسان، که این روزها شیوعش به‌واسطه ذبح دام افزایش می‌یابد، تاکنون آماری از ابتلا و فوتی در پی نداشته است و خوشبختانه آخرین فوتی ما مربوط به سال۹۵ است. از آن سال تاکنون با افزایش رعایت بهداشت، ابتلای این بیماری سیر نزولی داشته و امسال هم تا این لحظه به صفر رسیده است.

 

رئیس کنترل و پیشگیری بیماری علوم‌پزشکی مشهد توصیه کرد: از خرید دام از مراکز غیربهداشتی و کشتار آن در منازل و معابر عمومی خودداری کنید. حیوان اگر آلوده باشد، تمام احشا و خون آن ممکن است آلودگی داشته باشد.
وی ادامه داد: این بیماری عمدتا از طریق کنه منتقل می‌شود؛ فعالیت کنه هم در فصل گرم بیشتر می‌شود. در نتیجه فصل گرم تابستان فرصت خوبی برای فعالیت کنه‌هاست.


به گفته وی عمده علائم فردی که به این بیماری مبتلا می‌شود تب و خون‌ریزی است. معمولا مرحله خون‌ریزی بین ۳ تا ۵روز است و بعد از شروع علائم بیماری خودش را نشان می‌‌دهد و این علامت که فرد تب و خون‌ریزی داشته باشد، 2 شاخصه عمده این بیماری است.

دکتر صادقی ادامه داد: توصیه‌مان این است که نه‌تنها در عید قربان، بلکه در کل سال نیز قربانی‌کردن با عنوان مراسم مختلف در منازل و اماکن عمومی انجام نشود. نکته مهم اینکه گوشتی که ذبح می‌شود باید ۲۴ساعت مرحله پیش‌سرد در دمای صفر تا ۴درجه را در محیطی یخچالی بگذراند تا اگر گوشتش آلوده بود، مرحله پیش‌سرد آلودگی‌اش را از بین ببرد. همچنین مردم برای قربانی‌کردن در عید قربان به کشتارگاه‌ها مراجعه کنند. کشتارگاه‌ها عمدتا دعای عید قربان را هم می‌خوانند و بعد از ۲۴ساعت گوشت قربانی را تحویل می‌دهند. این فرصت خوبی است که از انتشار این بیماری جلوگیری شود. همچنین باید در نظر داشت که جگر گوسفند هم مانند گوشت به مرحله پیش‌سرد به‌مدت ۴۸ساعت نیاز دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->